Diensten

Van Leeuwen Tuinen staat voor kwaliteit, deskundigheid, betrouwbaarheid en persoonlijk contact. Onze werkzaamheden bestaan uit het ontwerpen, realiseren, renoveren en het onderhouden van particuliere en zakelijke tuinen.

Ontwerp

Heb je zelf al een idee hoe jouw tuin eruit moet komen te zien? Of weet je niet waar te beginnen? Wij kunnen je op weg helpen met het verzorgen van een tuinontwerp of door het geven van advies. Bij de aanleg en het ontwerp van tuinen vormen groen, biodiversiteit en duurzaamheid een belangrijke factor.

Wij werken met vaste leveranciers en partners,
zodat we kwaliteit kunnen garanderen.

Aanleg

Of het nu gaat om de aanleg van je hele tuin of om een gedeelte ervan. Wij helpen je graag met het aanleggen van
je gazon, het maken van een border, het leggen van (sier-) bestrating voor uw terras of oprit of het aanleggen van vijvers.
Voor het plaatsen van schuttingen, overkappingen, vlonders en opbouwen van tuinhuisjes kun je ook bij ons terecht.

Tijdens onze werkzaamheden vinden wij het erg belangrijk om prettig in de omgang te zijn voor onze opdrachtgevers.
Daarnaast hechten we veel waarde aan een schone werkomgeving voor ons zelf, voor jou en jouw omwonenden. Als bedrijf kunnen we daar met trots refereren aan vele tevreden klanten.

Onderhoud

Je wilt lang van jouw tuin kunnen genieten. Het maakt daarbij niet uit of je net een nieuwe tuin hebt laten aanleggen, jouw tuin onlangs gerenoveerd hebt of al jarenlang geniet van jouw huidige tuin. Het is belangrijk dat jouw tuin goed wordt onderhouden.